POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Ibrahimovic överväger att bli partner till Raiola

Zlatan Ibrahimovic skrev i slutet av december i fjol på ett kontrakt med Milan och stod i helgen för sitt första ligamål för klubben mot Cagliari sedan återkomsten till Serie A.

– Det betyder mycket, för mig och för laget. Jag har sagt att jag ska komma hit för att hjälpa till och i dag har jag kunnat bidra med något och kan vi fortsätta så här så är det bra. Vi ska ju samla så mycket poäng som möjligt för att förbättra läget. När du vinner de här matcherna får du med dig självförtroendet också. Det är det jag är här för att bidra med. Individuellt ska jag bara in på planen och njuta och hålla mig fräsch. Får jag lov att göra det så vet jag att jag kan leverera, sa han efteråt till Fotbollskanalen. 

Ibrahimovic har avtal med Milan över den här säsongen med en option om förlängning över nästa säsong och efter det kan karriären möjligen vara över. Italienska sajten calciomercato.com rapporterar nu att Ibrahimovic då kan bli agent.

Enligt sajten överväger svensken att bli partner till sin agent Mino Raiola efter karriären. Ibrahimovic har under större delen av sin karriär haft stjärnagenten som agent och flera gånger om beskrivit vänskapen med Raiola som stark.

Först och främst väntar dock matcher med Milan och härnäst ställs den italienska storklubben på onsdag mot Spal i åttondelsfinalen i italienska cupen. På söndag väntar därefter Udinese på hemmaplan i Serie A. Milan är tia i ligan.

Publicerad 2020-01-13 kl 07:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå