POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Örebro förlänger med målvaktstalang

Örebro meddelar på sin hemsida att man förlänger med den unge målvakten Simon Gustafsson. Parterna har kommit överens om ett avtal som sträcker sig över 2020 där 19-åringen kommer vara tredjemålvakt i A-truppen.

– Simon är en ung spelare som känner klubben väl och har gjort det bra i akademin under flera år. Vi kommer förlänga hans kontrakt men planen är att han ska lånas ut till en annan klubb under denna säsong för att samla på sig erfarenhet från ett seniorlag, säger ÖSK:s tränare Axel Kjäll i en kommentar på klubbens hemsida.

Publicerad 2020-01-16 kl 17:47

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå