POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: IFK Göteborg i kontakt med Gent-svensken

Eric Smith har haft det kämpigt att slå sig in i Gent sedan flytten till Belgien sommaren 2018. Förra säsongen spenderades i Tromsø IL på lån och när han nu återvänt till Gent ser han återigen ut att få svårt att få speltid.

Nu uppger FotbollDirekt att IFK Göteborg är en av klubbarna som har hört sig för om mittfältaren. Blåvitt ser ut att tappa Sebastian Eriksson till Genoa och är på jakt efter ersättare. Enligt sajten är Smith ett av namnen på en lista över tänkbara ersättare för klubben.

Göteborg har dock under dagen rapporterats vara nära att göra klart med Jakob Johansson, vilket gör att en värvning av Smith inte längre är aktuell, enligt FotbollDirekt.

Nyligen öppnade Smith för en återkomst till allsvenskan i en intervju med Fotbollskanalen.

– Det finns intresse, men det är mycket som ska stämma för att det ska gå igenom. Intresse är ju inte samma sak som ett konkret bud, men det är många som har hört sig för. Det är bara i början av fasen innan det blir konkret, men det är bara roligt och positivt, sa han då.

Smith har tidigare spelat i både IFK Norrköping och Halmstads BK i allsvenskan och har noterats för 79 matcher i serien.

Publicerad 2020-01-21 kl 22:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå