Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Intresserar United - här är höga prislappen på Harry Kane

Sillybloggen

Tottenhamstjärnan Harry Kane uppges intressera storklubbar som Real Madrid och Manchester United och han själv har tidigare öppnat för att lämna sin nuvarande klubb.

– Jag älskar Spurs, jag kommer alltid att älska Spurs. Jag har alltid sagt att om vi inte förbättrar oss som lag, eller tar steg i rätt riktning, då är jag inte den som stannar bara för sakens skull. Jag är en ambitiös spelare, jag vill bli bättre, jag vill bli en av de absolut bästa spelarna. Allt beror på vad som händer med laget och hur vi förbättrar oss. Det är inte bestämt att jag ska stanna här för evigt – men det är inte ett nej till det heller, sa han för en vecka sedan, enligt Sky Sports.

Enligt goal.com, som i sin tur hänvisar till Daily Mail, har nu Tottenham satt en prislapp på anfallaren. Och det är ingen liten summa. Uppgifterna gör gällande att ”Spurs” är beredda att sälja 26-åringen om man får ett bud på 200 miljoner pund, nästan 2,5 miljarder svenska kronor.

Annons

Kane står den här säsongen noterad för 17 mål på 25 tävlingsframträdanden i Tottenham.

Publicerad 2020-04-12 09:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto