Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

PSG:s drag för att behålla Neymar: åtta miljoner i veckan

45v

Övergångssummor och löner inom världsfotbollen bara stiger för varje år och den som för tillfället sitter på rekordet när det kommer till världens dyraste övergång genom tiderna är Neymar när anfallaren bytte Barcelona för Paris Saint-Germain.

Nu kan 28-åringen vara inblandad i en ny superaffär. De senaste rapporterna har pekat på att Barcelona vill värva tillbaka brassen, men nu rapporterar spanska Sport att PSG gör allt för att Neymar ska stanna.

Klubbens sportdirektör, Leonardo Nascimento de Araújo, ska enligt sajten erbjuda ett nytt kontrakt värt svindlande 33 miljoner pund per år, cirka 410 miljoner kronor. Kontraktet innebär att Neymar skulle kamma hem drygt åtta miljoner – i veckan. Vidare skriver sajten att kontraktet ska sträcka sig till 2025.

ANNONS
Publicerad 2020-04-20 kl 11:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto