Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Utlånade Real-spelaren: "Zidane ville inte att jag skulle lämna"

Sillybloggen

Alvaro Odriozola, 24, blev i vintras utlånad från Real Madrid till Bayern München, men har fortsatt avtal med den spanska storklubben till sommaren 2024. Så här långt är han dock “bara” noterad för en match i Bundesliga, men det kan bli fler matcher framöver, då det tyska ligaspelet återupptas igen i mitten av maj efter uppehåll till följd av coronaviruset utbrott.

Nu menar 24-åringen att Real-tränaren Zinedine Zidane egentligen inte ville låna ut honom från första början, samtidigt som han är inställd på en återkomst till klubben efter den här säsongen.

– Jag hade många samtal med honom om flytten och han visade sitt stöd, då Bayern var intresserat, men han ville inte att jag skulle lämna Madrid, säger backen enligt Goal.com.

– Jag har spelat med Real Madrid och jag hör hemma där, även om jag nu är på lån till Bayern. En av mina drömmar är att nå framgång med Madrid, fortsätter han.

Odriozola anslöt sommaren 2018 till Real Madrid från Real Sociedad.

Annons
Publicerad 2020-05-07 11:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto