POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Sundgren dementerar AIK-uppgifter: "Stämmer inte"

Grekiska SDNA uppgav nyligen att Daniel Sundgren, 29, kan vara på väg bort från Aris Thessloniki. De uppgifterna gjorde gällande att klubben ville bryta kontraktet med högerbacken och att han var fri att se sig om efter en ny klubb.

Enligt FotbollDirekt kan han hamna i AIK, som han lämnade förra året för just Aris. Sajten uppger att klubben är i kontakt med försvararen, även om inga förhandlingar pågår för tillfället, och att parterna är beredda på att försonas.

– Jag måste svara kort och tråkigt men jag ser det som naturligt i att det spekuleras om Daniel och att han kopplas ihop med AIK. Men jag kan inte kommentera det här mer än så. När AIK Fotboll har något att kommunicera gällande transfers, görs det alltid via klubbens egna kanaler, säger Henrik Jurelius, sportchef i AIK, till FotbollDirekt.

Sundgren själv dementerar dock uppgifterna om att han skulle vara aktuell för AIK.

– Det stämmer inte. Ingen från AIK har hört av sig till mig, säger högerbacken till Fotbollskanalen.

När Sundgren lämnade AIK förra året uppstod en spricka mellan spelaren och klubben. Sundgren sjukanmälde sig till en match på ett sätt “som inte följde de rutiner som AIK Fotboll har för sjukanmälning” och efter det arbetsbefriades högerbacken. I samma veva valde Sundgren att gå ut i öppet brev och slå tillbaka mot AIK.

“Jag trodde aldrig jag skulle behöva skriva detta brev men efter incidenterna och osanningarna som skrivs om mig på nätet måste jag rentvå mitt egna namn och lämna över min historia till er”, skrev han i brevet som publicerades i Expressen.

Sundgren spelade i AIK i tre och ett halvt år innan han skrev på för Aris Thessaloniki. Dessförinnan hade backen representerat AFC och Degerfors.

Publicerad 2020-08-06 kl 13:40

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto