Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Barcelona kan sätta stopp för Suarez-affär - Atlético har en plan B

5v

Anfallsstjärnan Luis Suarez, 33, framtid i Barcelona har senaste tiden varit omskriven. Först kom rapporter om att nye Barcelona-tränaren Ronald Koeman inte ser en framtid för uruguayanen i den spanska storklubben och sedan har 33-åringen uppgetts vara nära en övergång till Juventus. Passtrul har dock sedan satt stopp för en flytt till den italienska storklubben, och under måndagen kom i stället nya uppgifter om att Suarez är överens med Atlético Madrid.

Även om parterna är överens kan dock inte Barcelonas president Josep Maria Bartomeu, enligt Cadena Cope, tänka sig att släppa stjärnan gratis till en rival. Det kan därmed försvåra en värvning för Atlético, som därmed nu i stället uppges se Edinson Cavani, 33, som ett alternativ, om det inte är möjligt att få loss Suarez från Barcelona. Även franska tidningen L’Equipe har uppgifter om att Atlético ser Cavani som ett alternativ till Suarez, då representanter från de båda nyligen uppges ha träffats i Paris. Cavani vill, enligt uppgifterna, ha ett tvåårskontrakt värt tio miljoner euro netto om året, drygt 104 miljoner kronor och dessutom ha ett svar från Atlético inom 24 timmar. 

Suarez anslöt sommaren 2014 till Barcelona från Liverpool och har tidigare även en bakgrund med spel i Ajax och Groningen på europeisk mark. Förra säsongen stod han för 21 mål och tolv assist på 36 framträdanden med Barcelona, som han har kontrakt med till sommaren 2021. Cavani anslöt i sin tur till PSG sommaren 2013 från Napoli och är just nu klubblös. Förra säsongen gjorde han sju mål och tre assist på 22 framträdanden med den franska storklubben.

Publicerad 2020-09-22 kl 07:51

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto