Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Olsen nära Everton

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen, 30, var under förra säsongen utlånad till Cagliari från Roma, men är nu tillbaka i Roma igen, då han har avtal med klubben till sommaren 2023. I helgen satt han även med på bänken mot Udinese i Serie A, och tidigare under måndagen rapporterade italienska tidningen Corriere dello Sport att målvakten, trots flera rykten, kan bli kvar i Roma.

Tidigare under måndagen rapporterade dock italienske journalisten Gianluca Di Marzio att engelska Premier League-klubben Everton för samtal med Roma om den svenske målvakten, då Everton uppges vara ute efter att ta in en ny målvakt som kan komplettera engelske landslagsmålvakten Jordan Pickford, som sedan en tid tillbaka är ordinarie i den engelska klubben.

ANNONS

Nu uppger även The Times-journalisten Paul Joyce att Everton närmar sig ett låneavtal med Roma gällande den svenske målvakten. Joyce har även tidigare rapporterat att Everton är intresserat av Olsen, men även av Manchester Uniteds Sergio Romero och Tottenhams Paulo Gazzaniga, som han uppger blir svåra att lösa för PL-klubben. Även TalkSport uppger att Everton närmar sig att låna den svenske keepern.

Olsen stod under förra säsongen för 17 framträdanden i Serie A. Everton toppar just nu Premier League efter fyra segrar på fyra matcher den här säsongen. Olsen har tidigare en bakgrund med spel i bland annat FC Köpenhamn, Malmö FF och Paok, men har även 37 svenska A-landskamper på cv:t.

Publicerad 2020-10-05 kl 18:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto