Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Valencia intresserat av Olsen

Sillybloggen

Den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen, 31, går igenom en tuff tid i Everton just nu. Olsen har missat de senaste matcherna på grund av en skada, och för ett par veckor sedan blev han utsatt för ett inbrott i hemmet när maskerade män med kniv tog sig in i Olsens hem för att få tag på smycken och klockor. Everton bekräftade senare inbrottet för BBC.

Daily Mail har tidigare skrivit att inbrottet fått Olsen att vilja lämna Everton, och nu rapporterar spanska fotbollssajten Fichajes att La Liga-tolvan Valencia är intresserade av svensken. Olsen skulle i så fall kosta 2,5 miljoner euro, cirka 25 miljoner kronor, för Valencia. Den spanska klubben planerar enligt Fichajes att sälja målvakten Jasper Cillesen, vilket kan öppna för Olsen.

Robin Olsen är just nu på lån hos Everton från Roma fram till sommaren. Den här veckan förväntas han vakta stolparna för Sverige i VM-kvalmatcherna mot Georgien och Kosovo om han är skadefri.

Annons
Publicerad 2021-03-23 07:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto