Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kean vill stanna i PSG

Sillybloggen 2021-03-27 15:32

Moise Kean, 21, är i nuläget utlånad från Everton till Paris Saint-Germain fram till sommaren. Anfallaren har gjort 17 mål på 33 matcher för den franska storklubben den här säsongen och är därmed lagets näst främste målskytt efter Kylian Mbappé.

Kean har förflutet i Juventus, som han lämnade för just Everton, och Juventus har rapporterats vara intresserade av att 21-åringen ska återvända till Turin efter säsongen. Nu rapporterar dock italienska Calciomercatoweb att Kean vill stanna kvar i PSG även efter att lånet går ut i sommar. Everton sägs vilja ha omkring 50 miljoner euro, drygt 500 miljoner kronor, för Kean.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto