Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Gudmundsson aktuell för Serie A-klubb

Sillybloggen

Tidigare Halmstads BK-yttern Gabriel Gudmundsson, numera i nederländska laget Groningen, har under senaste tiden kopplats ihop med flera europeiska storklubbar, däribland Ajax, Manchester City, Borussia Dortmund, RB Leipzig och Napoli.

Nu uppger Forza Italian Football att även den italienska storklubben Atalanta är intresserat av den 22-årige svensken. Atalanta uppges dock bara vilja värva Gudmundsson om lagets tyske landslagsback Robin Gosens lämnar klubben i sommar. Uppgifterna gör samtidigt gällande att Atlanta också är intresserat av den svenske landslagsmittfältaren Mattias Svanberg, till vardags i Bologna, vilket även den italienske journalisten Gianluca Di Marzio rapporterat om tidigare.

Gudmundsson anslöt för två år sedan till Groningen från Halmstads BK och blev förra säsongen noterad för fem assist på 23 framträdanden i Nederländerna. 22-åringen har kontrakt med Groningen i ett år till.

ANNONS
Publicerad 2021-06-04 20:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto