Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-gigant nobbar Sergio Ramos

Sillybloggen

På onsdagskvällen meddelade Real Madrid att ikonen Sergio Ramos, 35, skulle lämna efter 16 år i den spanska storklubben. Det var en känslosam Ramos som mötte pressen under torsdagen.

– Det här är en av de svåraste tiderna i mitt liv. Tiden att säga hej då till Real Madrid. Jag vill tacka alla supportrar och hade önskat att få säga hej då på Santiago Bernabéu. Men tack till hela Real Madrid, jag kommer alltid bära med mig er i mitt hjärta, sa Ramos, som också slog fast att han kommer tillbaka till Real på ett eller annat sätt i framtiden.

Madridtidningen AS rapporterade tidigare att Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain och Ramos förra klubb Sevilla var med i jakten. Ramos själv har dock bekräftat att Sevilla inte är ett alternativ.

Nu rapporterar den brittiska tabloiden Daily Mail att Manchester United INTE planerar att försöka värva Ramos i sommar. United-ledningen, med vice ordförande Ed Woodward i spetsen, sägs fortsatt vara missnöjt med Sergio Ramos och brodern Renes beteende mot Premier League-klubben förra gången parterna förhandlade.

ANNONS

Sergio Ramos själv har medgett att United lade ett bud på honom sommaren 2015 och att han var smickrad över intresset.

– Det fanns ett erbjudande från United. Jag funderade på att flytta dit för ett tag, men Real Madrid var alltid min prioritet och det fanns inga ekonomiska orsaker, sa Ramos till spanska radiokanalen COPE då.

Enligt Daily Mail är det i stället PSG som ligger närmast till hands för att värva Ramos i sommar. United är samtidigt ute efter en ny mittback där Ramos kollega i Real Madrid, Raphäel Varane, nämns som ett hett alternativ.

Publicerad 2021-06-18 12:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto