Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ramos har berättat vilken klubb han flyttar till

Sillybloggen

I förra veckan meddelade Real Madrid att ikonen Sergio Ramos, 35, skulle lämna efter 16 år i den spanska storklubben. Madridtidningen AS har tidigare rapporterat att Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain och Ramos förra klubb Sevilla var med i jakten – men Ramos själv har bekräftat att Sevilla inte är ett alternativ.

Nu skriver den spanska radiokanalen COPE att Ramos bestämt sig vilken klubb han ska flytta till, och enligt radiokanalen har han redan berättat för tre spelare i Real Madrid. Vart han ska? PSG. I den franska klubben kommer han kunna bilda mittbackspar med spelare som Presnel Kimpembe, Marquinhos, Abdou Diallo och Thilo Kehrer.

Ramos har på 671 matcher för Real Madrid gjort 101 (!) mål och 40 assist som mittback.

ANNONS
Publicerad 2021-06-23 13:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto