Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus-mittback kan lämna i sommar

Sillybloggen

Den turkiske landslagsmittbacken Merih Demiral värvades till Juventus sommaren 2019, men kan nu lämna storklubben redan efter två säsonger. Goal.com rapporterar att Juventus är redo att sälja Demiral om de får in ett bud på cirka 400 miljoner kronor i sommar.

Demirals representanter träffade nyligen Juventus-ledningen för att uttrycka sina förhoppningar om att 23-åringen skulle få en tongivande roll under nye huvudtränaren Massimiliano Allegri, men Juve vill inte garantera det i nuläget. Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci och Matthijs de Ligt verkar gå före i kön.

Demiral hämmades av skador under delar av fjolårssäsongen och startade bara tio Serie A-matcher. I sommarens EM med Turkiet startade mittbacken två av tre matcher när landet åkte ur gruppspelet efter noll poäng på tre matcher. Kontraktet med Juventus sträcker sig till sommaren 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-06-26 09:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto