Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool har hört sig för om Mbappé

Sillybloggen 2021-06-26 17:19

Nyligen förlängde Kylian Mbappés bror, Ethan Mbappé, sitt kontrakt med Paris Saint-Germain till 2024. Beskedet att stjärnans bror, som spelar i PSG:s ungdomslag, blir kvar i huvudstadsklubben i några år till kan eventuellt tala för att Kylian Mbappé blir kvar i klubben.

Under fredagen rapporterade dock Marca att Liverpool har hört sig för om att knyta till sig 22-åringen, vars framtid är oviss, redan i sommar. Den spanska tidningen skriver dock att Premier League-laget behöver sälja spelare för att ha råd med Mbappé, som däremot kan lämna “gratis” om en period då hans kontrakt går ut sista juni 2022.

Till saken hör dessutom att Fotbollskanalen under lördagen skrev, med hänvisning till radiostationen Cadena SER, att det är “omöjligt” för Real Madrid att värva den franske landslagsmannen. Enligt Cadena SER:s uppgifter ser inte PSG:s ägare att Real Madrid kan presentera ett tillräckligt konkurrenskraftigt bud för att värva Mbappé i sommar.

ANNONS

Kylian Mbappé, som just nu spelar EM för Frankrike, gjorde under den gångna säsongen 27 mål på 31 matcher i Ligue 1.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto