Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Landskrona förlänger med tränarduon

Sillybloggen

Landskrona Bois är nykomling i superettan, men har inlett säsongen riktigt starkt och toppar tabellen efter 13 omgångar.

Nu meddelar klubben att man förlänger med tränarduon Billy Magnusson och Max Mölder. Duons nya kontrakt sträcker sig nu även över nästa säsong.

– Vi trivs väldigt bra ihop, med spelarna och med klubben i stort så det känns fullt naturligt att fortsätta bygga vidare tillsammans. Vi har ett väldigt bra samarbete och att få arbeta vidare i Bois är att betrakta som ett privilegium, säger duon i en kommentar på klubbens hemsida.

Klubbchef Michel Ekberg säger så här om nyheten:

– Både Billy och Max är passionerade fotbollstränare med stora hjärtan för Landskrona Bois. Detta visar sig i deras sätt att driva på, både i vardagen och i matcherna. Karaktärsdrag som klubben uppskattar väldigt mycket och att nu fortsätta resan ihop tror jag att alla Bois-supportrar känner glädje över.

Annons

Läs även: Landskrona gör succé som nykomling – men flera nyckelspelare har utgående kontrakt: “Ska till något extraordinärt för att släppa dem”

Publicerad 2021-07-29 16:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto