Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Zouma aktuell för rival - vill bli bäst betald i klubben

Sillybloggen

Fransmannen Kurt Zouma, 26, ser ut att lämna Chelsea i sommar. Efter sju och ett halvt år i klubben och tre utlåningar är han nu på väg att lämna på permanent basis.

The Athletic rapporterar att Chelsea har kommit överens med lokalrivalen West Ham om en övergångssumma på 26 miljoner pund, drygt 311 miljoner kronor. Det som dock fortfarande kan sätta stopp för flytten är att Zouma vill ha en lön på runt 125 000 pund, drygt 1,4 miljoner kronor i veckan. Det är en rejäl ökning gentemot vad han tjänar i dag i Chelsea.

Zouma skulle i sådana fall bli bäst betald i West Ham, och London-klubben kan möjligen inte lägga så mycket pengar på spelaren, vilket gör att det finns en möjlighet att övergången inte blir av om inte spelaren sänker sitt lönekrav.

Zouma kom till Chelsea från Saint-Etienne under vintern 2014. Sedan dess har han blivit utlånad till just Saint-Etienne, men även till Stoke City och Everton. Förra säsongen gjorde han fem mål på 36 framträdanden med Chelsea i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2021-08-23 12:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto