Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mbappé om framtiden: "Det är inte lätt"

Sillybloggen 2021-12-05 22:20

Kylian Mbappé, 22, har berättat att han ville lämna Paris Saint-Germain i somras, när forwardsstjärnan frekvent ryktades till Real Madrid.

– Jag bad om att få lämna i juli, för från det ögonblick jag inte ville förlänga ville jag att klubben skulle få en transfersumma för att få in en kvalitetsersättare, sa Mbappé till RMC Sport i oktober.

När transferfönstret stängde var dock fransmannen kvar i Paris. Den här säsongen har Mbappé gjort nio mål och 13 assist på 21 matcher i PSG.

På en fråga om sin framtid lämnar nu världsstjärnan dörrarna öppna.

– Det är inte lätt. Vad som än händer kommer jag att spela för en stor klubb. Folk frågade mig om jag var besviken… ja, lite i början, när jag ville lämna, men jag var inte i tredjedivisionen, säger Mbappé enligt transferjournalisten Fabrizio Romano.

ANNONS

Mbappés kontrakt med PSG löper ut nästa sommar, vilket betyder att han kan lämna klubben gratis.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto