Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Hammarby har bestämt sig - detaljer ifrån ny huvudtränare

Sillybloggen 2022-01-06 22:51

Hammarby är på jakt efter en ny huvudtränare. Detta efter att Milos Milojevic nyligen fått sparken av klubben under uppmärksammade former.

Nu rapporterar Expressen att Bajen är “väldigt nära” att göra klart med ett nytt namn på tränarposten. Enligt tidningen har flera kandidater varit aktuella för jobbet – men valet har till slut landat på Marti Cifuentes, 39.

Expressen skriver vidare att endast detaljer återstår i förhandlingarna och att parterna kommer komma överens de närmaste dagarna. Marti Cifuentes är för tillfället tränare i danska Ålborg, som han har kontrakt med till 2023. Ett uppdrag som han alltså ska vara redo att lämna för att ta över Hammarby.

Spanjoren har ett förflutet som akademitränare i AIK mellan 2017-2018. 39-åringen lämnade dock Stockholmsklubben för att ta över norska Sandefjord mitt under säsongen 2018. Cifuentes lyckades inte rädda Sandefjord från nedflyttning, men förde upp laget till högstaligan säsongen därpå innan han lämnade för ett nytt äventyr i Danmark.

ANNONS

Tidigare har Hammarbys vd Richard Von Yxkull uttalat sig om klubbens tränarjakt i en intervju med Fotbollskanalen.

– Vi är ganska långt gångna i processen. Om vi blir klara till den 8 januari eller inte får vi se. Det är inte jätteviktigt att tränaren är på plats just den 8:e, det är mest fysiska tester i början, säger von Yxkull till Fotbollskanalen då.

Hammarby slutade femma i allsvenskan ifjol.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto