Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Erlingmark klar för grekiska Atromitos

Sillybloggen 2022-01-08 14:49

August Erlingmarks kontrakt med IFK Göteborg har löpt ut. Spelaren har inte skrivit på den förlängning som erbjöds tidigare i höstas och sportchef Pontus Farnerud berättade nyligen att de planerar för 2022 utan Erlingmark.

– Vi vet att Blåvitt betyder mycket för honom, men också att han är i en situation där han ser över olika möjligheter med sin karriär. Det kan låta tufft, men detta har båda parter vetat om en längre tid och vi kan inte vänta hur länge som helst tills en spelare säger: “Nu vill jag spela i IFK Göteborg”, sa han till GP i veckan.

Nu är mittfältaren klar för en flytt till Grekland, enligt gazetta.gr. Han uppges ha skrivit på för Atromitos, som ligger nästjumbo i högstaligan. Övergången kommer enligt sajten bli officiell på tisdagen.

Om uppgifterna stämmer innebär det att Erlingmark för första gången lämnar IFK Göteborg, där han gått upp genom akademin.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto