Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Wålemark nära flytt - detaljer från Feyenoord

Sillybloggen 2022-01-14 17:01

Patrik Wålemark stod för ett imponerande 2021 och har ryktats utomlands under vinterns fönster. Det har bland annat talats om att Serie A-klubbar visar intresse för svensken. Tidigare i veckan sa hans agent Fredrik Risp till Fotbollskanalen att ett 20-tal europeiska klubbar har hört av sig.

Nu verkar 20-åringen ha bestämt sig för vad som blir nästa steg. Enligt Göteborgs-Posten är han detaljer ifrån en flytt till Feyenoord i Nederländerna. Enligt nederländska Vi har sportchefen Frank Arnesen bekräftat övergången. De uppger också att kontraktet kommer vara på fyra och ett halvt år.

BK Häcken har tidigare klargjort att de inte kommer släppa Wålemark om de inte får ett tillräckligt bra bud och att det kan komma att bli en rekordförsäljning för föreningen. Enligt GP ligger övergångssumman till Feyenoord på omkring 40 miljoner kronor.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto