Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ali aktuell för HIF

Sillybloggen

Taha Ali gjorde i fjol succé hos Västerås SK på lån från Örebro SK.
Nu uppger Fotbolltransfers.com att Ali är högaktuell för Helsingborgs IF.

Inför den gångna säsongen lämnade Ali, 22, Sollentuna FK och ettan för spel i Örebro SK, men gjorde bara två allsvenska matcher innan han blev utlånad till VSK över hösten med efterföljande succé med två mål och åtta assist på 15 framträdanden i superettan.

Enligt Fotbolltransfers.com är den offensive mittfältaren nu aktuell för en flytt till den allsvenska nykomlingen Helsingborgs IF, som sägs lagt ett bud “i miljonklassen”. Parterna uppges förhandla om en affär, samtidigt som IFK Göteborg också rapporteras visa intresse. I mitten av december uppgav även VSK:s tränare Kalle Karlsson att MFF och utländska klubbar har koll på talangen.

ANNONS

– Nu är Malmö FF och holländska klubbar intresserade, sa Karlsson i en intervju med VLT.

Tidigare har även Ali öppnat för en flytt till en ny klubb.

– Med det här halvåret har jag gjort ett avtryck i superettan. Jag har ett kontrakt med ÖSK som jag respekterar, men jag håller alla dörrar öppna. Jag har fortfarande en ambition att spela i allsvenskan, som jag jättegärna vill ta steget till, men just nu har jag kontrakt med ÖSK. Jag har alla dörrar öppna och min ambition är att spela i allsvenskan nästa år, sa han i slutet av november i fjol till Fotbollskanalen.

Publicerad 2022-01-18 13:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto