Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea intresserat av att köpa Dembélé

Sillybloggen

Ousmane Dembélés tid i Barcelona verkar vara över, om man ska lyssna till klubbens version. Han har ännu inte skrivit på en förlängning av sitt kontrakt som löper ut i sommar och Mateu Alemany menar nu att tiden löpt ut. De vill ha sålt Dembélé innan fönstret stänger.

– Det är tydligt att Dembélé inte vill fortsätta i Barcelona. Han vill inte vara en del av vårt projekt. Vi har sagt till honom att han måste lämna omedelbart. Vi förväntar oss att Ousmane är såld innan 31 januari, sa han tidigare i veckan.

Enligt transferjournalisten Pedro Almeida är Chelsea intresserat av fransmannen och klubben har förhandlat med Dembélés representanter under de senaste veckorna. De är beredda att köpa loss honom nu i januari, för en summa av drygt 150 miljoner kronor, enligt Almeida.

Med ett halvår kvar på kontraktet, och stark benägenhet att sälja, får Barcelona antas gå ner något i pris. Dock är budet Chelsea uppges beredda långt längre än vad den spanska klubben köpte för. När han värvades från Borussia Dortmund 2017 ska han nämligen ha kostat närmare 1,1 miljard kronor.

ANNONS

Mundo Deportivo menar att även Manchester United och Juventus är intresserade av Dembélé i vinter.

Publicerad 2022-01-21 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto