Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Grekisk klubb jagar Une Larsson

Sillybloggen

Jacob Une Larsson, 27, har varit en viktig spelare för Djurgården under de senaste säsongerna. Som så ofta har mittbackens imponerande prestationer dragit till sig uppmärksamhet.

Enligt Aftonbladet är den grekiska klubben Panaitolikos på jakt efter svensken. Tidningen uppger även att är överens om ett kontrakt. Det senare dementeras av sportchef Bosse Andersson.

– Jag kan bekräfta att vi har haft kontakt och att det finns intresse därifrån. Men ingenting är klart, absolut inte, säger han.

För Fotbollskanalen utvecklar Andersson:

– Det är mycket möjligt att det kan hända något för Une Larsson. Ska det ske något är det 31 januari (när transferfönstret stänger i de flesta ligorna) som gäller. Jag har en dialog med Une om hans framtid och vi har haft bra diskussioner. Jag har en klar bild av vad han vill och vet att han trivs bra i Djurgården. Sedan får framtiden utvisa vad som händer.

ANNONS

Vill ni ta in en ersättare om han lämnar?
– Det får vi ta ställning till i så fall. Jag känner mig trygg med laget vi har.

När Fotbollskanalen nyligen pratade med Une Larsson hade han inga konkreta förslag på bordet, men var öppen för en flytt om rätt erbjudande skulle komma.

– Det är väl den här tidpunkten på året då man får tillåta sig själv att vara öppen. När januari är slut vet man lite mer var man är någonstans. Men jag har ett långt kontrakt här. Vi får väl se om det dyker upp något kul, men gör det inte det så trivs jag jättebra här.

Jacob Une Larsson kom till Djurgården 2016 från Brommapojkarna. Han har gjort 202 allsvenska matcher i sin karriär.

Publicerad 2022-01-21 21:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto