Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Heerenveen har hört av sig till MFF om Sarr

Sillybloggen

Henk Veerman, 30, är på väg att lämna Heerenveen för Utrecht i Nederländerna. Därmed är Heerenveen på jakt efter en ersättare till den 201 centimeter långe forwarden.

Ett av namnen som finns med på listan är Malmö FF-forwarden Amin Sarr, enligt nederländska Voetbal International. 20-åringen, som mäter 188 centimeter, gjorde åtta mål på 19 allsvenska matcher på lån hos Mjällby AIF under hösten. Det har fått Heerenveen att öppna ögonen och höra av sig till Malmö FF.

Heerenveen har nyligen plockat in Sydney van Hooijdonk på lån, men är i behov av ytterligare en forward i och med Veermans flytt.

Amin Sarr har kontrakt med MFF över 2023 och berättade nyligen för Fotbollskanalen att han vill ta kampen om en ordinarie anfallsplats hos de regerande svenska mästarna.

Annons

Sedan tidigare har Jon Dahl Tomasson, MFF:s guldtränare 2020 och 2021, kopplats ihop med tränarjobbet i Heerenveen. Dansken lämnade MFF i slutet av december.

I Heerenveen spelar bland andra Ibrahim Dresevic, Rami Kaib, Rami Al Hajj och Benjamin Nygren.

Publicerad 2022-01-26 10:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto