Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Blåvitt jagar målvakt från Celtic

Sillybloggen

Vasilis Barkas, 27, har fått spela tredjefiol bakom Joe Hart och Scott Bain i Celtic den här säsongen. Enligt tidigare uppgifter till grekiska Sports Room, vilka skotska Daily Record hänvisar till, har en icke namngiven svensk klubb visat intresse för den grekiske landslagsmålvakten.

Vilken klubb det handlar? Enligt den grekiske journalisten Giannis Chorianopoulos är det IFK Göteborg som vill knyta till sig Barkas. Blåvitt uppges ha kontaktat Celtic för att höra sig för om de ekonomiska förutsättningarna för ett lån.

Giannis Chorianopoulos hävdar vidare att IFK Göteborg har “flera målvaktsalternativ” på sin lista, men att klubben uppskattar Vasilis Barkas.

27-årige Barkas värvades till Celtic från AEK Aten sommaren 2020 och kostade då fem miljoner euro, drygt 50 miljoner kronor. Den här säsongen har han bara spelat två matcher för den skotska storklubben. Barkas har även 13 A-landskamper för Grekland på meritlistan, där den senaste kom i november 2020.

ANNONS

Under fredagen bekräftade IFK Göteborg värvningen av Gustav Lillienberg. Den 18-årige målvaktstalangen värvas in från Southamptons ungdomsakademi.

Publicerad 2022-01-28 23:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto