Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jesus agent bekräftar förhandlingar med Arsenal

Sillybloggen

Gabriel Jesus har visat upp fin form för Manchester City på senaste tiden. Men sedan tidigare har en flytt i sommar varit aktuell. Nu har storklubben gjort klart med Erling Haaland, vilket ökar konkurrensen på Pep Guardiolas anfallsplatser.

Främst har det ryktats om att Jesus kan flytta till Arsenal. Nu bekräftar hans agent Marcelo Pettinati att samtal förs med London-klubben.

– Vi har fört samtal med Arsenal om Gabriel Jesus. Vi gillar deras projekt så det är en möjlighet som vi diskuterar, säger han enligt transferjournalisten Fabrizio Romano.

Samtidigt meddelar agenten att Arsenal är en av sju klubbar som har visat intresse. För tillfället ligger fokus på att spela färdigt den pågående säsongen och först därefter kommer framtiden bestämmas.

Arsenal är i behov av förstärkning i anfallet sedan Pierre-Emerick Aubameyang lämnade i vintras. Även Alexandre Lacazette väntas lämna klubben i sommar.

Annons
Publicerad 2022-05-11 15:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto