Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Jarmolenko lämnar troligtvis West Ham i sommar

Sillybloggen

Andrij Jarmolenko, 32, sitter på ett utgående kontrakt med West Ham United. Den ukrainske landslagsstjärnan har under sina fyra år i klubben gjort 13 mål och sju assist på 84 framträdanden.

32-åringen värvades från Borussia Dortmund 2018 i en affär på över 18 miljoner pund, motsvarande drygt 220 miljoner kronor. Under tiden under David Moyes har spelaren dock mestadels funnits på bänken och fungerat som inhoppare.

Nu rapporterar BBC att anfallaren med största sannolikhet lämnar London-klubben i sommar, då kontraktet går ut och parterna inte fört något samtal om förlängning.

I en intervju på Youtube ska spelaren själv uppgett att han troligtvis lämnar i sommar, eftersom de inte diskuterat något. Han uppgav också att han fått intresse från flera andra klubbar, i bland annat Saudiarabien och Spanien.

Annons

Jarmolenko själv ska helst vilja flytta tillbaka till sin moderklubb, Dynamo Kiev, men som situationen ser ut i Ukraina just nu är det osäkert.

– Om jag måste välja mellan pengar och en klubb som gav mig allt, skulle jag välja klubben, säger Jarmolenko i intervjun.

Om fallet blir att Jarmolenko lämnar, får spelaren alltså gå gratis, vilket skulle bli en stor förlust för London-klubben.

Publicerad 2022-05-12 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto