Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester City på cupfinalen - scoutar Swedberg

Sillybloggen

Tidigare i dag, torsdag, rapporterade Expressen att La Liga-klubben Celta Vigo har lagt ett officiellt bud på Williot Swedberg. Hammarby ska dock ha tackat nej till budet, som enligt uppgifterna var i rekordklassen.

Intresset är fortsatt stort kring den 18-årige Bajen-talangen, och när Malmö FF gästar Tele2 Arena i finalen av svenska cupen på torsdagseftermiddagen har han flera ögon på sig. Expressen hävdar nämligen att Manchester City har representanter på plats för att scouta Swedberg.

När Fotbollskanalen pratade med Hammarbys sportchef Jesper Jansson nyligen bekräftade han att det finns intresse för Swedberg och bud på “väldigt bra nivåer”.

– Intresset är ju oerhört stort. Men vi har ju inget behov av att sälja Williot. Sen har vi en spelare som sitter på andra sidan och vi vet vår plats i hierarkin i fotbollsvärlden. Sen höjer vi nivån hela tiden. Det ska till bra klubbar och bra bud, sa Jansson då.

Annons

Tidigare ska PSV Eindhoven ha scoutat Williot Swedberg på plats.

Publicerad 2022-05-26 15:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto