Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Polska uppgifter: ”Svennis” har skickat in cv till mästarklubben

Sillybloggen

Lech Poznan gick i måndags ut med att huvudtränaren Maciej Skorza, som ledde laget till ligaseger under säsongen som var, lämnar klubben på grund av personliga skäl. Ett besked som kom plötsligt och innebär att klubben nu måste hitta en ny tränare innan försäsongen drar i gång.

Det kanske man kan komma att göra i Sverige. Enligt den polska sajten Sport Interia har nämligen Sven-Göran ”Svennis” Eriksson skickat in sitt cv till klubben för rekryteringsprocessen. Det ska även den tidigare Premier League-tränaren Alan Pardew har gjort, som nyligen lämnade sitt tränaruppdrag i bulgariska CSKA Sofia efter en rasistskandal.

Lech ska snart starta upp förberedelser inför det kommande Champions League-kvalet och vill att den nye tränaren fortsätter arbeta med den nuvarande ledarstaben. Samtidigt kommer förberedelserna att ledas av lagets assisterande tränare Rafal Janas medan klubben letar efter en ny tränare.

Annons

Vidare skriver sajten att Svennis cv är ett av 60 som klubben mottagit. Det ska heller inte vara första gången han skickar in en ansökan till klubben, då sajten skriver att Göransson skickat in en ansökan redan 2010.

I Lech Poznan spelar bland annat svenskarna Mikael Ishak och Jesper Karlström.

Publicerad 2022-06-09 21:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto