Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ryktet: MFF intresserat av storstjärna

Sillybloggen

I våras skrev Aftonbladet att Malmö FF försökt värva den polske landslagsmannen och tidigare Paris Saint-Germain-spelaren Grzegorz Krychowiak, när Fifa gav spelare i ryska ligan möjligheten att pausa sina kontrakt på grund av kriget i Ukraina.

Men då vann inte MFF dragkampen om den 32-årige mittfältaren. Krychowiak valde istället att tillbringa våren i AEK Aten.

Den välmeriterade polacken har fortsatt avtal med ryska Krasnodar men i dagarna gav Fifa besked om att spelarna i den ligan är fria att spela för andra klubbar fram till nästa sommar. Det öppnar upp möjligheter för Krychowiak, som under den senaste landslagssamlingen berättade för polsk media att han har olika klubbalternativ utanför Ryssland att välja mellan.

Grekisk media, däribland sajten SDNA, målar nu upp en bild av att det återigen står mellan AEK och Malmö för stjärnan. SDNA hänvisar till “uppgifter i Polen och Ryssland”, och skriver att MFF anmält sitt intresse igen.

ANNONS

Fotbollskanalen har sökt Malmös sportchef Andreas Georgson, som ligger lågt kring uppgifterna i Grekland.

“Kommenterar inte spelare som inte tillhör oss”, skriver Georgson i ett sms.

Krychowiak har 91 A-landskamper för Polen på meritlistan och var med om att spela bort Sverige i playoff-rundan av VM-kvalet i mars. Han har under karriären tillhört klubbar som Paris Saint-Germain, West Bromwich, Lokomotiv Moskva, Sevilla och Bordeaux.

Publicerad 2022-06-22 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto