Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Brittisk media: Flera PL-klubbar visar intresse för Soucek

Sillybloggen

Tomas Soucek, 27, anslöt till West Ham från Slavia Prag i januari 2020. Mittfältaren har varit en startspelare sedan dess och står noterad för 19 mål samt två assist på 105 matcher. Nu kommer uppgifter som gör gällande att han dock kan vara på väg bort från Londonklubben.

Det är brittiska tabloiden The Sun som rapporterar att West Ham har gett Soucek, som har kontrakt till juni 2024, att han inte kommer bli erbjuden någon förlängning – och därmed inte heller någon löneökning. Enligt uppgifterna finns det därför en chans att 27-åringen lämnar och West Ham sägs vara redo att acceptera inkommande bud som ligger runt 30 miljoner pund (motsvarande drygt 372 miljoner kronor).

Tidningen hävdar vidare att Newcastle, Everton och Aston Villa är intresserade av att värva Soucek. Huruvida någon av klubbarna är redo att lägga ett bud på mittfältaren i prisklassen som begärs framgår inte av uppgifterna.

ANNONS
Publicerad 2022-06-25 18:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto