Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Romano: Spence klar för Tottenham – blir sjätte nyförvärvet för sommaren

Sillybloggen

Djed Spence var en av Nottingham Forest mest tongivande spelare när klubben säkrade en uppflyttning till Premier League för första gången sedan 1999. Men 21-åringen var bara på lån från Middlesborough.

Efter fjolårssäsongen har större klubbar fått upp ögonen för Spence, och både Manchester United och Tottenham har ryktats har stort intresse för honom i sommar. Men nu har Tottenham dragit det längsta strået.

Transferexperten Fabrizio Romano skriver under fredagsförmiddagen att Spence är klart för Londonklubben, som betalar 12,5 miljoner pund (155 miljoner kronor) för honom, vilket kan stiga till 20 miljoner pund (250 miljoner kronor) genom prestationsbaserade bonusar.

21-åringen kommer skriva på ett femårskontrakt med klubben efter att han genomgått och klarat den obligatoriska läkarundersökningen. Då blir han Tottenhams sjätte nyförvärv för sommaren efter Richarlison, Yves Bissouma, Ivan Perisic, Fraser Forster och Clément Llenglet.

Annons
Publicerad 2022-07-15 10:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto