Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sky: United intresserat av Leroy Sané – som kan göra känslig flytt

Sillybloggen

Manchester United är på jakt efter en forward i sommar. De senaste dagarna har klubben länkats samman med Bolognas österrikiske anfallsstjärna Marko Arnautovic, men under tisdagen drog sig klubben enligt The Athletic ur affären på grund av klagomål från dess supportrar.

Klagomålen ska ha grundat sig i att Uefa stängde av Arnautovic i EM 2021 för ett rasistiskt uppträdande mot Nordmakedoniens vänsterback Ezgjan Alioski.Det ska dock inte varit den enda anledningen till att jakten avbröts, då affären även såg ut att bli för dyr enligt The Athletic

Nu gör i stället uppgifter från tyska Sky Sports gällande att United är intresserat av Bayern Münchens vänsterytter Leroy Sané, som tidigare spelat för Uniteds stadsrival Manchester City mellan 2016 och 2020.

Sané värvades till Bayern som en prestigevärvning, men i sommar har den tyska storklubben värvat Sadio Mané från Liverpool samt förlängt med Serge Gnabry, och därmed har Sané enligt tyska uppgifter börjat fundera på sin framtid i klubben då speltiden inte kommer vara garanterad.

ANNONS

Bayerns sportchef Hasan Salihamidzic sa i helgen att Bayern inte fått något bud på Sané och att 26-åringen är en viktig spelare för klubben. Men Skys uppgifter säger att Bayern kommer överväga att sälja Sané om ett bud mellan 60 till 70 miljoner euro inkommer.

Sané har noterats för 25 mål och 28 assist på 91 framträdanden i Bayern-tröjan

Publicerad 2022-08-10 00:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto