Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Times: Chelsea har fått nytt bud nobbat på Anthony Gordon

Sillybloggen

Chelsea är på jakt efter offensiva förstärkningar då Londonklubben tappat både Romelu Lukaku och Timo Werner i sommar. Sedan tidigare har man uppgetts jaga Barcelonas Pierre-Emmerick Aubameyang som ersättare till Lukaku, men nu försöker klubben även ersätta Timo Werner med Evertons stortalang Anthony Gordon.

Chelsea la ett bud om 40 miljoner pund redan i helgen, vilket blev nobbat av Everton. Uppgifter gjorde gällande att Chelsea skulle återkomma med ett nytt bud – vilket man gjort.

The Times rapporterar under tisdagen att Everton nobbat ytterligare ett bud från Chelsea på Gordon, denna gång på 45 miljoner pund. Utöver att Liverpoolklubben bedömt att buden inte varit tillräckligt bra hävdar även The Times att tränaren Frank Lampard är mån om att behålla Gordon i Everton.

Huruvida ett nytt bud kommer återstår att se.

Gordon har noterats för fyra mål och åtta assist på 62 framträdanden för Everton. Han har även gjort tre mål på fyra U21-landskamper för England.

ANNONS
Publicerad 2022-08-16 12:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto