Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Xavi bekräftar: Pjanic lämnar

Sillybloggen

Miralem Pjanic är på väg att lämna Barcelona. Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano är floppen detaljer från Al-Sharjah och mittfältaren ska resa till Förenade Arabemiraten under tisdagen för att slutmföra övergången.

Det råder inte heller någon tvekan från den katalanska klubben att Pjanic är på väg bort. Han är utanför Champions League-truppen i onsdagens möte med Viktoria Plzen och tränare Xavi bekräftar 32-årigens avsked.

– Pjanic har beslutat sig för att lämna för andra möjligheter. Han har varit mycket professionell. Jag tycker att han hade chanser här, men man väljer sina egna vägar, säger Xavi på en presskonferens enligt Romano.

Pjanic kom till Barcelona i en bytesaffär med Arthur Melo som gick till Juventus (nu i Liverpool) år 2020. I Barcelona har Pjanic gjort 30 matcher utan att ha noterats för vare sig mål eller assist. Under förra säsongen var han utlånad till Besiktas.

Annons
Publicerad 2022-09-06 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto