Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nice slår tillbaka mot Pochettino-uppgifterna: "Ryktena saknar grund"

Sillybloggen

Nice har fått en jobbig start i Ligue 1 och laget återfinns först på 13:e plats.

I svallvågorna av den motiga inledningen har det cirkulerat uppgifter om att Lucien Favre hänger löst och två kandidater som nämnts vara aktuella för att ta över är Mauricio Pochettino och Scott Parker. Det dementeras dock av klubbpresidenten Jean-Pierre Rivère.

– Vi kommer inte att byta tränare efter bara åtta dagar. Det är inte en lösning på en sportslig eller mänsklig nivå. Dave (Brailsford, höjdare i Nice) hade ett långt möte med honom (Favre) i går och Lucien väldigt lycklig. Han var glad att vi stöttade honom. Ryktena saknade grund, säger han till  Nice-Matin och L’Équipe enligt Get French Football News.

ANNONS

Rivère fortsätter:

– Ingen i klubben har kontaktat eller ringt Pochettino eller hans representanter. Det är ett rykte som saknar respekt och som försvagar vår tränarens position. Vi kommer att arbeta tillsammans med Lucien för att få ordning på saker och ting efter den svaga starten.

För ett par dagar sedan uppgav Foot Mercato att den tidigare Tottenham- och PSG-tränaren nobbat Nice eftersom han vill ha ett större uppdrag.

Publicerad 2022-09-23 16:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto