Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tysk media: Linnér nämns som alternativ för Leipzig

Sillybloggen

Oscar Linnér, som under en kort period i våras var på lån hos Gif Sundsvall, bröt i augusti med den tyska klubben Arminia Bielefeld och har sedan dess varit klubblös.

Under onsdagen åkte RB Leipzigs målvaktsstjärna Peter Gulacsi på en allvarlig skada, och nu nämns Linnér, av den tyska sajten rblive.de, som ett alternativ för den tyska storklubben.

Sajten skriver att Leipzig har en reservmålvakt i form av Janis Blaswich, 31, som lär ersätta Gulacsi, men skriver att klubben även behöver ta in en ny tredjemålvakt, då ynglingarna Jonas Nickisch,18, och Timo Schlieck, 16, är bakom Blaswich i målvaktsstallet.

Rblive.de nämner därmed Linnér som ett av flera alternativ som ny tredjemålvakt, då även Philipp Tschauner, 36, Maarten Vandevoort, 20, Tim Schreiber, 20, Josep Martinez, 24, Danijel Petkovic, 29, Ørjan Nyland, 32, ses som tänkbara kandidater för att komma in som tredjemålvakt.

ANNONS

I augusti sa Linnér följande om sin framtid:

– Jag är ödmjuk inför situationen jag befinner mig i och den krokiga perioden jag har bakom mig. Jag inser att jag behöver vara väldigt öppensinnad. Planen är att vara öppensinnad för eventuella möjligheter som kan dyka upp. Jag ska inte måla in mig själv i ett hörn utan jag ska hålla alla dörrar öppna för att maximera min chans till att få en bra situation. Nästa steg blir viktigt för mig. Det blir lite av ett vägskäl. Jag känner mig stark och i bra form. Förhoppningsvis tar jag en bra väg framåt som leder till nya höjder Det handlar om att träffa rätt den här gången. Gör jag inte det får jag det jobbigare att komma framåt, sa Linnér då.

Publicerad 2022-10-06 13:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto