Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Spricka i Inter - Gosens vill lämna

Sillybloggen

Robin Gosens är missnöjd med sin situation i Inter och vill bort från den italienska klubben i januari om inget förändras, detta skriver Sky Sports-reportern Florian Plettenberg.

Sedan flytten från Atalanta i januarifönstret tidigare i år har Robin Gosens inte fått det att stämma i Inter. Tysken har dels dragits med skadeproblematik och speltiden har blivit skral.

Nu kan han vara på väg tillbaka till Tyskland för spel i Bayer Leverkusen som är intresserat av ytterbacken och Gosens själv ska enligt Plettenberg vara öppen för en flytt till Xabi Alonsos lag.

Gosens har inte representerat någon tysk klubb på senior-nivå utan han lämnade landet tidigt för spel i Vitesse och sedermera Heracles innan flyttlasset gick vidare till Atalanta 2017.

Robin Gosens kontrakt med Inter går ut sommaren 2026. Han har stått för två mål och en assist på 22 framträdanden hittills för den italienska storklubben.

Annons
Publicerad 2022-10-26 18:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto