Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Djurgården jobbar på att värva Bergvall

Sillybloggen

Brommapojkarna-talangen Lucas Bergvall, 16, stod i år för ett mål och en assist på elva seriematcher när Stockholmslaget blev uppflyttat till allsvenskan. Under onsdagen uppger Aftonbladet att Djurgården är med i racet om att värva Bergvall, då parterna sägs träffats i dagarna.

Enligt Aftonbladet jobbar Djurgården på en värvning, men klubbarna uppges ännu inte vara överens om en övergångssumma. Enligt tidningen kommer 16-åringen samtidigt även besöka en utländsk klubb framöver och kommer inte stressa fram ett beslut. Han har kontrakt med BP över 2023.

ANNONS
Publicerad 2022-11-16 08:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto