Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Agenten om Holms framtid: "Finns inte i planerna att han lämnar"

Sillybloggen

Emil Holm, 22, har fått stort förtroende i Spezia den här säsongen och nyligen blev han uttagen i det svenska A-landslaget. Samtidigt kopplas ytterbacken ihop med storklubbar och italienska medier har uppgett att Juventus är intresserad av att knyta till sig honom.

– Det är kul att det skrivs. Men det är inget jag fokuserar på nu. Det är dag för dag och träning för träning. Det är tråkigt, men det är så det funkar. Man kan inte sväva iväg bara för något sådant, det går inte, sa Holm nyligen i Lundhs podcast.

Men att den förre Blåvittspelaren lämnar i vinter är föga sannolikt. Det ger agenten Stefan Selakovic besked om.

– Jag kommenterar inte specifika klubbar. Vi vet att det finns ett stort intresse för honom, men just nu är han bara fokuserad på Spezia. Det är inte troligt att han lämnar i vinterfönstret. Tränaren (Luca Gotti, reds. anm) gör det bra i Spezia och tror på honom. Han utvecklas väldigt bra. Allting kan självklart hända i fotboll, men att lämna finns inte i planerna, säger Selakovic till juvenews.eu.

ANNONS

Holm har den här säsongen gjort ett mål och två assist på 16 tävlingsframträdanden för Spezia.

Publicerad 2022-11-26 18:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto