Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Man Uniteds fruktan - kan tvingas sälja Rashford

Sillybloggen

Manchester United rapporteras vilja förlänga med Marcus Rashford, 25, som sitter på ett utgående avtal, samtidigt som det sägs finnas intresse från Real Madrid. United har en option om förlängning med ett år med forwarden, men däremot är det inte säkert att det blir ett längre kontrakt än så.

Den engelska tidningen Daily Star uppger nu att Manchester United fruktar att klubben kan tvingas sälja Rashford nästa sommar för att helt enkelt få bra betalt för spelaren och undvika ett avsked vid kontraktets slut, med optionen, 2024. United uppges därmed vara redo att lyssna på bud på runt 80 miljoner pund, lite mer än en miljard svenska kronor.

Manchester United har, enligt tidningen, lagt fram ett erbjudande till Rashford med en lön på drygt 300 000 pund, runt 3,8 miljoner kronor i veckan, men trots det sägs det vara ett dödläge i förhandlingarna, vilket sägs bidragit till oro i United. Rashford är fostrad i United och är den här säsongen noterad för åtta mål och tre assist på 19 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2022-12-04 00:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto