Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nederländsk media: Karlsson kan ersätta Gakpo

Sillybloggen

Liverpool är överens med PSV om Cody Gakpo. Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano köps stjärnyttern loss för cirka 470 miljoner kronor, en summa som kan stiga med ytterligare 165 miljoner. Affären väntas bli helt klart inom kort.

Gakpo var en nyckelspelare för PSV och står noterad för 13 mål samt 17 assist från i höstas. Nu behöver den nederländska storklubben ge sig ut på transfermarknaden för att hitta en ersättare, och då kan blickarna vändas mot svenskt håll.

Det är De Telegraaf som rapporterar att PSV har två spelare högst upp på önskelistan. Det rör sig om Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) och Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev).

Redan i somras ryktades Karlsson vara på väg bort från AZ, men då valde klubben att nobba alla inkommande bud. 24-åringen har varit en nyckelspelare sedan han värvades från Elfsborg sommaren 2020, med 36 mål och 28 assist på 101 matcher som facit. Enligt De Telegraaf ligger svenskens prislapp på runt 20 miljoner euro, drygt 220 miljoner kronor.

Annons

När det gäller Viktor Tsygankov pekas han ut som ett billigare alternativ, då han har ett kontrakt som går ut i sommar. 25-åringen är ukrainsk landslagsman och har öst in poäng för klubblaget Dinamo Kiev.

Publicerad 2022-12-27 07:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto