Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter om Berishas möjliga flytt från Bajen

Sillybloggen

Under tisdagen rapporterade Nettavisen att Veton Berisha kan lämna Hammarby redan i vinter. Tidningen skrev att forwardsstjärnan gjorts tillgänglig på marknaden och att Bajen kan tänka sig att sälja honom om de får in ett “tillfredsställande bud”.

Nettavisen pekade ut Molde som en möjlig ny klubbadress för Berisha, och även Fotbollskanalen har nåtts upp av uppgifter från flera håll om att 28-åringen är aktuell för Molde.

Nu kommer nya uppgifter om Berisha från Norge. Rogalands Avis, en lokaltidning som bevakar området som Bajen-stjärnan kommer ifrån och hans tidigare klubb Viking, hävdar också att forwarden kan byta klubb efter bara ett halvår i Sverige.

Molde har även tidigare velat ha Berisha och enligt Rogalands Avis har mästarlagets intresse “aldrig svalnat”. Tidningen skriver också att Molde har “intensifierat” jobbet i kulisserna för att värva honom.

Annons

Rogalands Avis uppger samtidigt att “källor runt spelaren” berättat att Berisha inte avfärdar tanken om en flytt till Molde.

Klubben, som är detaljer ifrån att sälja forwarden David Datro Fofana till Chelsea för omkring 130 miljoner svenska kronor, ska inte ha några problem med att erbjuda ett bud som gör att Bajen får tillbaka de pengar som man betalade för Berisha i somras, enligt Rogalands Avis. Då landade övergångssumman på cirka 16 miljoner, har Aftonbladet tidigare rapporterat.

Lokaltidningen hävdar vidare att Viking har rätt till tio procent av det eventuella belopp som överstiger vad Hammarby betalade till klubben – om Berisha säljs igen.

När Fotbollskanalen talade med Hammarbys sportchef Jesper Jansson om Berisha tidigare under onsdagen sa han följande om en eventuell försäljning:

Annons

– Vi har ett längre avtal och det ska väldigt, väldigt mycket till om vi ens ska värdera det. Det är mest spekulationer och där sitter vi på ett längre avtal och alla förutsättningar. Vi tror väldigt mycket på Veton och har investerat stort i honom. Det är norska spekulationer.

Då låter det inte som att ni har mottagit något konkret bud?
– I varje fall inte… nej, inte i närheten av att vi ens skulle öppna upp och värdera det.

Publicerad 2022-12-28 16:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto