Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Spurs i kontakt med Pochettino

Sillybloggen

Tidigare under söndagen rapporterade italienska journalisten Gianluca Di Marzio att Antonio Conte har bett Tottenham att sätta frågan om hans framtid på “standby”. 53-åringen har ett utgående avtal, men enligt uppgifterna har alltså alla samtal om ett nytt kontrakt stoppats.

Anledningen? Spurs-tränaren har senaste tiden förlorat tre nära vänner Gian Piero Ventrone, Gianluca Vialli, Sinisa Mihajlovic. Di Marzio menar att det är en anledning som ligger bakom att Conte vill återvända till Italien och därmed lämna Londonklubben.

Något slutgiltigt beslut har inte fattats, men nu kommer uppgifter som gör gällande att Tottenham redan har börjat titta på eventuella ersättare – och då dyker ett något chockartat namn upp.

Det är Tuttomercatoweb som hävdar att Spurs redan är i kontakt med ex-tränaren Mauricio Pochettino om en återkomst i sommar. Enligt uppgifterna är även Thomas Tuchel en kandidat till att ersätta Conte.

Annons

Mauricio Pochettino basade över Tottenham mellan 2014-2019 med stor framgång. Förutom att han tog laget till toppen av Premier League nådde man även en final i Champions League innan han fick sparken hösten 2019 efter en kortare period av svaga resultat. Argentinaren är klubblös för tillfället efter att ha fått sparken av Paris Saint-Germain förra året.

Publicerad 2023-01-22 23:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto