Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal höjer budet på Caicedo

Sillybloggen

Moisés Caicedo rapporteras vara på väg bort från Brighton & Hove Albion.

Under fredagen skrev transfer-journalisten Fabrizio Romano att Arsenal lagt ett bud på 60 miljoner pund, drygt 765 miljoner kronor på Caicedo, och därefter rapporterade The Athletic senare under fredagen att budet blivit nobbat, då Brighton vill behålla mittfältaren under den resterande delen av säsongen.

Trots det gick Caicedo under kvällen ut på Instagram och hintade om att det lär bli en övergång framöver.

“Jag är stolt över att kunna ge Brighton en övergångssumma som innebär ett klubbrekord, vilket ger klubben möjlighet att återinvestera för att göra klubben framgångsrik. Fansen har tagit till sig mig till sina hjärtan och kommer alltid att vara i mitt hjärta, så jag hoppas att de förstår varför jag tar den här magnifika möjligheten”, skrev han på Instagram.

ANNONS

Nu rapporterar Romano att Caicedo inte dök upp på Brightons träning under lördagen, då han vill lämna med omedelbar verkan.

The Athletic har i sin tur uppgifter om att det är Brightons beslut att inte ha Caicedo i träning, och att klubben inte låter spelaren träna med laget förrän januari-fönstret är stängt. Därmed sägs spelaren inte delta i söndagens möte med Liverpool i FA-cupen. Vidare har The Athletic uppgifter om att Brighton inte tänker sälja mittfältaren.

Arsenal ska under lördagen ha höjt sitt bud på mittfältaren. Enligt Daily Mail har Premier League-ledarna lagt ett bud på 70 miljoner pund, närmare 900 miljoner kronor.

Brighton sägs dock vilja ha 80 miljoner pund, strax över en miljard kronor för att släppa Caicedo.

Caicedo, som kom till Brighton under 2021, har kontrakt till sommaren 2025. Den här säsongen är han noterad för ett mål och en assist på 21 framträdanden med den engelska klubben, som är på sjätte plats i Premier League.

ANNONS
Publicerad 2023-01-28 18:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto