Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenhams Porro-affär spricker

Sillybloggen

Tottenham rapporteras under senaste tiden tryckt på för att värva den spanske högerbacken Pedro Porro, 23, från Sporting. Men möjligen blir det i slutändan inte en affär.

The Athletic uppger under måndagen att förhandlingarna stannat av, då Sporting inte accepterat Tottenhams bud. Samtidigt uppges Porro vara upprörd, då han sägs blivit lovad en övergång i vinter. Enligt transfer-journalisten Fabrizio Romano hoppas dock Tottenham fortfarande på att få igenom en affär.

Tidigare har det skrivits om att Porro har en utköpsklausul på 45 miljoner euro, lite mer än 500 miljoner kronor, men enligt Romano förändrade nyligen Sporting förutsättningarna för en övergång.

Porro har tillhört Sporting sedan sommaren 2020, först på lån i två år från Manchester City och sedan på permanent basis sedan förra sommaren. Sporting har samtidigt rapporterats vara nära Hector Bellerin från Barcelona – som ersättare till Porro – men möjligen går den affären också nu i stöpet.

Annons
Publicerad 2023-01-30 09:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto