Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fransk media: PSG i kontakt med Mourinho

Sillybloggen

Enligt Le Parisien är PSG:s tränare Christophe Galtier under press efter den senaste tidens kräftgång. Klubbens drömnamn har tidigare uppgetts vara Zinedine Zidane, men ikonen verkar hittills inte ha varit sugen på att ta över det franska huvudstadslaget.

I samma veva som Galtier hänger löst har RMC Sport uppgett att Thomas Tuchel, som fick sparken år 2020, kan återvända till huvudstadslaget som nygammal huvudtränare.

Men det ska även finnas ett annat meriterat namn som PSG kikar på.

Enligt Foot Mercato har PSG:s sportslige rådgivare Luis Campos den senaste tiden varit i kontakt med Romas José Mourinho. Uppgifterna gör gällande att både Campos och klubbägarna i Qatar är stora beundrare av den portugisiske legendaren, även om drömnamnet alltjämt är Zidane.

Uppgifterna gör gällande att ”förhållandena” skulle vara bra för Mourinho eftersom han tydligen gillar Kylian Mbappé, som han skulle kunna göra till den största stjärnan i ett projekt, och därtill skulle den förre Real Madrid-, Chelsea- och Manchester United-tränaren sammanstråla med sin tidigare hjälptränare João Sacramento, som nu arbetar i PSG.

Annons

Foot Mercato uppger att dialogen mellan Mourinho och Luis Campos är god men att det just nu är den enda kontakten som finns, PSG och Roma diskuterar alltså inte en övergång för tillfället.

Mourinhos kontrakt med Roma, som ligger på fjärde plats i Serie A, sträcker sig till 2024.

Publicerad 2023-02-17 18:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto