Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Peking nära Kalley-värvning

Sillybloggen

Nyligen rapporterade nederländska RTV Noord att Yahya Kalley är oönskad i Groningen. Klubbtoppen, tillika general managern, Wouter Gudde bekräftade det hela för tv- och radiokanalen.

I en intervju med Fotbollskanalen kort därefter menade vänsterbacken på att han var förbryllad över uttalandet och besviken på klubbens agerande.

– De har sagt att de har fullt förtroende för mig. Sedan står man här… Jag känner mig lite besviken över hur situationen har blivit, hur de har hanterat situationen. De har alltid sagt att de tror på mig, att jag gör det bra och tränar bra, sa Kalley till Fotbollskanalen då.

– Sedan så har vi den här “smällen” om att jag inte ingår i tränarens planer. Det är där jag tycker att Groningen gjort fel. Där kände jag mig mest besviken på Groningen, att man får sådana här nyheter när transferfönstret stängt. Att man är mer eller mindre inte är önskvärd. Det kan jag inte förstå.

Annons

Nu kommer uppgifter som gör gällande att den tidigare IFK Göteborg-backen är på väg tillbaka till allsvenskan.

Det är Expressen som hävdar att 21-åringen är nära en flytt till IFK Norrköping. Enligt tidningen jobbar Peking “stenhårt” på att ro en affär i hamn, och det ska handla om ett lån med en köpoption inkluderad. Klubben hoppas kunna presentera spelaren inom de närmsta veckorna om inget oförutsett sker.

Yahya Kalleys kontrakt med Groningen sträcker sig till 2024.

Publicerad 2023-02-17 10:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto